Berki Krisztián a férfiak szorongásáról vallott - ifaktor
Berki Krisztián fehér trikóban egy golf pályán

A változáshoz való bátorságra buzdítja követőit Berki Krisztián, aki saját érzéseit is megosztja velük a szorongással kapcsolatban. A műsorvezető elmondta mi a megoldás arra, hogy ne féljünk kockáztatni.


Berki Krisztián legújabb Instagram-bejegyzésében egy igazán komoly témáról beszél. A műsorvezető a férfiakat érintő teljesítési kényszerről és az ebből fakadó szorongásról ír. Úgy gondolja a túlvállalás miatt a párjukkal és a családjukkal töltött időből veszik el az értékes perceket, órákat.

,,Mi férfiak akik 4-5 évente mindig a korábbi aktivitásunkkal munkánkkal vagy hivatásunkkal homlok egyenest mást kezdünk el csinálni, ezáltal pedig megállás nélkül folyamatosan kockáztatva cselekszünk és csak műveletekben gondolkodunk, nem engedünk maguknak időt a mentális emésztésre. észre sem vesszük, hogy ettől akár szoronghatunk, még kevésbé arról, hogy mitől. Ilyenkor még azt sem vesszük észre, hogy nem vagyunk, nem állunk kapcsolatban más érzéseinkkel sem. Általában ilyenkor zsigerből védekező stratégiára váltunk és jön a biztos “tagadás”.”

-kezdte Instagram-bejegyzését Berki Krisztián.

Krisztián arról ír, hogy az élet folyamatos kockáztatás és hogy el kell fogadnunk, hogy egy hullámvasúthoz hasonlóan vannak magaslatok és mélységek. Ezt a hozzáállást tartja a vállalkozó a megoldásnak, amelyre követőit is bíztatja, annak érdekében, hogy ne tartsák őket kordában saját félelmeik.

,,Csak akkor vagy képes a változásra amikor is végre Te magad úgy döntesz, hogy elfogadod a saját helyzetednek és érzelmeidnek a valóságát, valamint teljes mértékben őszintén magadhoz, hajlandó vagy, átélni, és megélni ezeket a “magaslatokat” és “mélységeket” egyaránt, csakis így leszel képes hatékonyan reagálni érzelmeidre(magadra).”

-írta Krisztián.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!