Kiderültek Berki Krisztián temetésének részletei - ifaktor
Berki Mazsi és Berki Krisztián kézen fogva sétálnak
Berki Mazsi követői arra következtetnek, hogy a pár szakított
Instagram/ @berkimazsi

Kiderültek Berki Krisztián temetésének részletei

Berki Krisztiánt jövő hét csütörtökön fogják végső nyugalomra helyezni. A temetésre bárki elmehet, aki szeretné őt elkísérni utolsó útjára. Mazsi Instagram-oldalán osztotta meg a ceremónia részleteit.

Szinte mindenkit megdöbbentett a hír, amikor kiderült, hogy Berki Krisztián életét vesztette saját otthonában. Bár a konkrét részleteket még mindig homály fedi, ez valószínűleg így is fog maradni és halálának pontos okáról csakis családja fog tudni. Most özvegye, Berki Mazsi legújabb Instagram-bejegyzésében osztotta meg egykori férjének temetésének részleteit.

Mazsi elárulta, hogy mikor és hol fogják Krisztiánt végső nyugalomba helyezni. A temetés nyilvános lesz, vagyis bárki részt vehet majd rajta. A özvegynek egyik kérése, hogy a jelenlévők fehér ruhában érkezzenek a ceremóniára. Továbbá a sajtónak forgatási engedélyt kell kérnie.

,,Kedves Barátaink!
Fájó szívvel tudatjuk, hogy férjemtől, Berki Krisztiántól, 2022. május 26-án, 14 óra 30 perckor a Farkasréti temetőben veszünk végső búcsút. Kérjük mindazokat, akik szeretnék kegyeletüket leróni és utolsó útjára elkísérni, legyenek szívesek fehér ruhában érkezni.🤍
Nagyon nehéz, fájdalmas napokat élünk meg.
Szeretnénk békében és szeretetben örök nyugalomra helyezni Férjemet.
Kérjük a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a család gyászát és a temetés ideje alatt interjúkat ne készítsenek a közeli hozzátartozókkal.
Forgatási engedélyt a sajto@btirt.hu e-mail címen kérhetnek.
Együttműködéseteket és megértéseteket előre is megköszönve,
Berki Renáta és a gyászoló család
Szeretlek Szerelem 🕊🤍"

-írta Instagram-bejegyzésében Mazsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!