Berki Krisztián: ,,1 hónapja is még válni akartam" - ifaktor
Berki Krisztián és Berki Mazsi fehér köntösben ülnek

Berki Krisztián őszintén vallott házassági mélypontjáról, amikor már olyan szinten megromlott Mazsival a viszonyuk, hogy komolyan fontolóra vették a válás lehetőségét.


Berki Krisztiánék a házassági évfordulójukat ünnepelték és ebből az alkalomból a műsorvezető egy igazán őszinte bejegyzést osztott meg az Instagram-oldalán. Legutóbbi posztjában mesél házassága nehézségeiről és arról, hogyan sikerült azt megmenteni.

Ugyanis ő maga vallotta be, hogy egy hónappal ezelőtt még válni szeretett volna Mazsitól, azonban felesége komoly ultimátumot adott neki. Így Krisztián házassága megmentése érdekében igazán nagy döntésre szánta el magát és elment pszichológushoz.

,,Házasság! Ma van a házassági évfordulónk ❤️❤️🅱️ Szomorú, hogy 10-ből 7 vállással végződik….. ezt tudjuk, de vajon a 7-ből hány pár akarja felismerni és dolgozni azon ha baj van? Tudjátok, én 1 hónapja is még válni akartam…. azt éreztem a feleségemen, hogy gyűlöl…. de annyira, amennyire embert lehet gyűlölni…..aztàn egyszer csak tudod, amikor az egyik fél üvölt: te beteg àllat vagy, neked pszichológushoz kéne elmenned…..2 választásod van 1 kib@szottúl megsértődsz…. Egó-ból, hogy neked senki ne mondja már meg….. és itt már vesztes vagy….2 vagy tényleg elmész és kérsz segítséget. Persze csakis akkor, ha a kapcsolat a házasságotok előrébb való ès fontosabb a saját szemèlyedtől! (Mert ugye mindenki ezt mondja…. Csak nem úgy cselekszik) Tudjátok, Ő akkor is szeret amikor gyűlöl és kiabál…. pedig könyebb lett volna elengednie a kezem….. de nem tette sőt☝🏻 gyűlölve szorította a leginkább és nem engedte el….. Ő az igazi Nő az igaz szerelem és most már az igazi szövetségesem. Két Nő van ma, aki megmentette a házasságomat szerelem és Zsóka a pszichológusom @zsokaroboz És tudjátok mi kell hozzà? Szinte semmi csak te magad, hogy akard és ha akarod a pszichológus egy valós és biztos keretet add hozzà amelyre minden párnak szüksége lenne….Tudjátok, szeretnék a legjobb apa és férj lenni….. de azt nem tanítják sehol… pedig többet jelent mindennél”

-írta Instagram-bejegyzésében Berki Krisztián.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!