Berki Krisztián: „Ma 10 házasságból 7 válással végződik” - ifaktor
Berki Krisztián,  Berki Mazsi és kislányuk.
Berki Krisztián és Berki Mazsi házassága az utóbbi hónapokban már nagyon megromlott. A házasok azóta külön is költözte, de továbbra sem adják fel és megpróbálják menteni a menthetőt.


Berkiék most újszülött kislányukkal elutaztak közösen nyaralni – Natika, aki az iskolát végzi nem tartott velük –, hátha távol a problémáktól újra egymásra találnak.

Berki ennek ellenére nem írt maradéktalanul pozitív bejegyzést az Instagram-oldalára, mintha kicsit beletörődött volna abba, hogy a házasságok nagy része úgyis válással végződik.

„Mikor ezeket a sorokat írom, és eszembe jut, hogy az én szüleim is elváltak..... mint ahogy nektek sokatoknak is, akik itt vagytok és olvassátok ezt a posztomat, ti vagytok azok, akik pontosan tudjátok, hogy apáink generációja óta ez a szám csak egyre magasabb és magasabb lett. Ma 10 házasságból 7 válással végződik...”

– írta Berki Krisztián, aki e sorok ellenére igyekszik megmenteni kapcsolatát feleségével.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!