Kiakadtak Berki Mazsira: állandóan az anyaságról posztol - ifaktor
Berki Mazsi és kislánya, Emma.
Berki Mazsinak egy követője szólt be csúnyán azzal kapcsolatban, hogy mostanában csakis ”anyás” tartalmakat oszt meg a közösségi média felületein.


„Én nagyon bírlak Mazsi ,de ezt az egész "anya vagyok" dolgot kicsit túltolod! Van ám egy csomó követőd akik szeretnek de azért más is szül megy az élet tovább . Hol van az a régi jófej Mazsi??? Tényleg csíplek nem bántásból írom!!!!”

– írta valaki Mazsi Instagram-oldalán. Sokak szerint Krisztiánnal való kapcsolata is háttérbe szorult a gyermek miatt, de a legtöbbek szerint egy anyának ez a természetes.

„Hát azért mindig is a gyerek körül forog igen is a világ! Kinek akarsz megfelelni, ha nem a gyerekednek? Nem a követőknek kell! Vannak, akik így szeretik Mazsit! Ez az én véleményem.”

– védte meg egy rajongója Mazsit, aki szintén reagált a fentebbi hozzászólásra.

„Mivel még csak 3 és fél hónapos a kislányom, így nem igazán tud más körül forogni a világom, de kiváncsi vagyok hogy szülés után milyen téma lenne érdekes, ami nem gyerekkel kapcsolatos?”

– reagált Berki Krisztián felesége, aki mostanában rendszeresen oszt meg titokzatos tartalmakat, amellyel mintha arra célozgatna, hogy Krisztiánnal való kapcsolata a végéhez ért.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!