Berki Mazsi minden kismamának ajánlja a szoptatást - ifaktor
Berki Mazsi és kislánya.
Berki Mazsi hosszú posztban magyarázta el érzéseit
Instagram/@berkimazsi

Berki Mazsi minden kismamának ajánlja a szoptatást

Berki Mazsi a kismamák körében egy igazán megosztó témában fejtette ki a véleményét. Az édesanya szerint a kislányának szoptatása semmilyen más érzéshez nem fogható.


Berki Mazsi első kislánya, Emma már több, mint öthónapos. Az influenszer legújabb Instagram-bejegyzésében árulta el a követőinek, hogy ez idő alatt végig sikerült szoptatnia őt. Mazsi rendkívül hálás a sorsnak, hogy erre lehetősége van, hiszen sok édesanyának valamilyen okból elapad a teje.

Berki Krisztián felesége most arra bíztat minden kismamát, hogy aki teheti minél tovább szoptassa kisbabáját. Ezután több követője is megosztotta gondolatait és tapasztalatait a témával kapcsolatban. Akadt, olyan édesanya is, aki állítása szerint négyéves koráig anyatejjel táplálta kisgyermekét.

,,… és drága Anyukák❤️ Minden anya egy hős, egy csodás teremtmény ,akkor is ha szoptat és akkor is ha nem ❤️ Viszont leendő anyukák szeretném nektek elmondani, hogy számomra ez az érzés semmihez sem fogható, így mindenképpen azt javaslom Nektek, ha van lehetőségetek éljetek vele 🙏🏼’

-írta Mazsi az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!