Sokan kételkednek Berki Mazsi történetében - ifaktor
Berki Mazsi farmer felsőben sír az autóban

Berki Mazsi a napokban interjút adott a Bors magazinnak, amiben elmesélte, milyen atrocitás érte őt és kislányát az utcán.


Mazsi a Borsnak adott interjújában elmesélte, hogy fényes nappal az utcán rá és kislányára is rátámadott egy férfi, aki ököllel ment neki az édesanyának, alvó kislányát pedig az anyósülésről próbálta meg kirángatni.

A influenszer Instagram-oldalán is mesélt a történtekről, illetve egy hosszabb interjúban részletesebben beszámolt a Bors magazinnak. Követői azonban úgy tűnik, nem hisznek neki.

,,Bizonyára minden édesanya ölni tudna gyermekéért… ez alól én sem vagyok kivétel. Őszintén szólva nem tudom, hogy jó-e vagy rossz, hogy elmeséltem mi történt velem és a kislányommal fényes nappal az utcán, de szeretném megkérni minden követőm, minden Nőt, akár gyerekkel , akár nem, hogy vigyázzon magára!
Mostanában sok olyan dolog történik az életemben , amit én magam sem hiszek el, hogy ez miért pont velem és Emmával történik 💔
A borsnak adtam egy interjút az esettel kapcsolatban, de a továbbiakban egyelőre nem kívánok róla beszélni, mert nehéz"

- olvasható Mazsi bejegyzésének részlete, amire elindult a komment áradat:

,,Erdekes en is sokat jarok a varosban a kislanyommal, sőt a barátnőim, ismerőseim is de soha ilyen eset nem fordult elő. Talán el kellene gondolkozni, hogy miert pont veled"
,,Azért én megnéztem volna azt a szitut,mert szinte biztos vagyok benne,hogy ezt nem egy szimpla kukába dobás idézte elő"
,,na és megint bezsebelt a sztorijával egy kalap pénzt"

- érkeztek sorban a kételkedő kommentek Mazsi bejegyzéséhez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!