Berki Mazsi elköltözött és nyugtatókon él! - ifaktor
Berki Mazsi és Berki Krisztián egymáshoz bújva

A város zajából a nyugalomba próbál menekülni Berki Mazsi, akit férje halála teljesen padlóra tett. Egy pszichiáterrel is felvette a kapcsolatot.


Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel eltávozott közülünk, ez pedig úgy a feleségét, mint édesanyját megviselte. Mazsi anyósa rendkívüli módon tartja magát, hiszen már nem csak magáért, de menye és unokája egészségére is gondolnia kell. Az özvegy viszont feladta a pesti létet és elköltözött szülővárosába, hogy saját édesanyja és családja mellett legyen.

Mazsi anyósa elmondta a Borsnak egy interjúban, hogy mit is tapasztal az elmúlt 10 napból, és hogy miért is aggódik több ízben Mazsiért.

„A napokban beszéltem Mazsival. Úgy tudom, képes ellátni a picit, de azt hozzá kell tennem, hogy az anyukája nagyon sokat segít a kislány körüli teendőkben. Arra kértem, hogy ha úgy érzi, szüksége van rám, akkor telefonáljon és azonnal megyek”
„Ő is nagyon odavan. Azt mondta, hogy már szakember segítségét is kérte, és stresszoldókat szed, mert nem tudja mással csillapítani a fájdalmát.”

Júlia is elmondta, hogy valóban megtörtént a médium bevonása, hátha Krisztián üzen még valamit, de erről neki más a véleménye, mint Mazsié.

„Sokszor hallottam, hogy a lélek vándorol, ezt még a szüleink, nagy­anyáink is mondták. Az az igazság, hogy én egy átlagember vagyok, és nem foglalkozom ilyesmivel. Abban nem fogok hinni, hogy holnap szembejön velem az utcán, vagy eljön meglátogatni, csak azt nem akarom még tudomásul venni, hogy nincs”

Sajnos egyelőre nem tudni, hogy hová vezet majd lelkileg ez az út Mazsi számára, de Júlia is bízik benne, hogy a hirtelen özveggyé vált fiatal lány erős, és hogy idővel megbékél. Ez azonban semmit nem vesz el abból a fájdalomból, ami őt érte fia elvesztésekor.

„A részleteket illetően még ő sem foglalt állást, de teljes mértékben elfogadom majd a döntését. Én sem foglalkozok most ezzel, bennem most csak a fájdalom van, mert tudom, hogy a gyerekemet soha többet nem fogom látni az életemben. Ez így nincs rendjén. Mindig felteszem a kérdést, hogy miért ő és miért nem én? Neki kellett volna engem eltemetni és nem fordítva…”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!