Berki Mazsi: „Jobban járnánk, ha elválnánk” - ifaktor
Nem volt mindig felhőtlen a kapcsoltuk, volt idő, amikor Berki Krisztián és Mazsi úgy érezték, jobb lenne, ha elválnának – írja a Blikk.

Berki Mazsi hamarosan életet ad első közös gyermeküknek Krisztiánnal, azonban a TV2 Mokka vendégeként elárulták, hogy volt idő, amikor a szakítás is megfordult a fejükben.

„Ma reggel a Mokka vendégei voltunk. Aki esetleg kíváncsi ránk / szeret minket, a velünk készített interjút a storymban található linken tudja visszanézni Ha nem vagy kíváncsi az se baj, tudod akkor ne kattints rá, de ha mégse bírod ki, ahogy ez szokott lenni akkor meg nyugodtan írj egy gonosz & sértő kommentet vagy csak legyél bunkó önmagad módján"

– írta Mazsi az Instagram-oldalán, aki arra utalt a műsorban, hogy a terhesség alatt voltak olyan időszakok, amikor mindketten arra gondoltak, hogy lehet jobban járnának, ha inkább most elválnak.

Berki erre úgy reagált, hogy hatalmas különbségek vannak a kapcsolatuk dinamikájában a terhesség óta, és azt is megerősítették újra, hogy élőben fogják közvetíteni a szülést.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!