Kételkednek Berki Mazsi gyerekének születési idejében - ifaktor
Berki Mazsi piros babakocsi mellett áll, napszemüvegben, fehér pulcsiban

A népszerű influenszer, Berki Mazsi követői szeme láttára, élő közvetítésben adott életet első gyermekének. Ennek ellenére követői kételkednek az időpont hitelességében.


Történt ugyanis, hogy az influenszer december negyedikén Instagram-oldalán egy posztban köszöntötte első gyermekét, mint egy hónapos csecsemőt. Egy követő azonban úgy emlékezett, hogy a szülés december ötödikén, kicsivel éjfél után történt.

,,Ne haragudj a kérdésért , de a fizetős live szerint 5.én éjfél után pár perccel született.. 😬akkor mostmár bevalljátok, hogy vágott videót osztottatok meg "live" címmel megnevezve?"

- kérdezte egy kommentelő Mazsit posztja alatt, amire az influenszer egyszerűen csak így válaszolt:

,,Krisztiánnak több nyilatkozata is volt ezzel kapcsolatban, ott választ kapsz a kérdésedre! Rádióban és több tv-s műsorban is!"

A kommentelőknek azonban ez nem volt kielégítő válasz Mazsitól, ugyanis úgy gondolják, hogy az élő szülésről továbbra sem nyilatkoztak őszintén és Berki Krisztián minden válaszával kitért a kérdések alól ezidáig.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!