Berki Mazsi őszintén beszélt jelenlegi lelki állapotáról - ifaktor
Berki Mazsi fekete fehér képen

Berki Krisztián halála óta Mazsi most először adott terjedelmesebb interjút, amiben egy ígéretet is tett néhai férjének.


Berki Krisztián halála az egész országot megrázta. A tragédia után felesége, Berki Mazsi teljesen visszavonult a médiától és egészen mostanáig szinte alig hallhattunk róla. Most azonban a Borsnak adott interjújában elmesélte, hogyan férje halála előtt hogyan alakult az életük, valamint megígérte, hogy fel fog állni, hogy kislányuk hiánytalan életet éljen.

“Igaz, hogy voltak hangos vitáink, ettől függetlenül igaz szerelem volt a miénk. Minden konfliktus ellenére tudtuk, hogy mennyire szeretjük egymást. Sajnos akkor halt meg, amikor rendezni tudtuk a kapcsolatunkat, órákon keresztül beszéltünk a tragédia előtti éjszakán. Szerdán kért még egy utolsó esélyt, hogy bizonyítson nekem. Én voltam az utolsó hívása és sms-e a telefonjában”

Majd elmondta, hogy a gyes hiánya miatt, anyagilag teljesen magára maradt és még a vállalkozását sem sikerült úgy beindítani, ahogyan eltervezte.

“Nálam a gyes kimaradt, nekem mindent meg kell tennem, hogy Emma semmiben se szenvedjen hiányt. Egyedüli anyaként családfenntartó lettem. Innen is megígérhetem a kislányom édesapjának, hogy mindent meg fogok tenni, hogy egy teljes értékű életet éljen a gyermekünk”
“Ez egy újabb döfés volt számomra. Csilla nénit egy éve ismerem, és elhamarkodott volt a kijelentésem, hogy a barátunk. A szakmai tudásáért tisztelem, és hálás vagyok, amiért a kislányommal foglalkozott. Üzletileg tisztességtelen volt velem, emberségből nálam megbukott”

- mondta Mazsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!