Berki Mazsi nem árulta el Berki Krisztián halálának okát - ifaktor
Berki Mazsi piros ruhában

Az édesanya úgy döntött megteszi a szükséges lépéseket az ügyben és nem vár tovább Mazsira.


Sokkolt szinte mindenkit a hír, amikor kiderült, hogy Berki Krisztián idén tavasszal elhunyt. A műsorvezető váratlanul bekövetkezett halálnak körülményeiről és okáról még mindig nincsenek pontos nyilvános információk.

Krisztián özvegye, Berki Mazsi volt a vendége a „Palikék Világa by Manna Hova tűnt?” című műsornak, amelyben elárulta, hogy már tudja mi áll a boncolási jegyzőkönyvben, azonban ezeknek az információknak a nyilvánosságra hozására még nem áll készen. Olyannyira, hogy Krisztián édesanyjának, Mayer Júliának sem árulta el még el, mit tartalmaznak a hivatalos papírok.

A Bors felkeresett ez ügyben egy ügyvédet, aki elárulta, hogy joga van tudni az igazságot a gyászoló édesanyának.

„A szülőnek eleve joga van tudni, hogy mi áll egy boncolási jegyzőkönyvben, ha úgy tetszik több is, mint egy hozzátartozónak. A rokonság, vagyis a vér szerinti leszármazottság erősebb jog, mint a házastársi. Ha az édesanya tudni szeretné, hogy mi áll benne, egyszerűen kikérheti azt a megfelelő hatóságtól”

-mondta dr. Gerencsér András.

Júlia asszony fájdalmát semmi sem könnyítheti, de az ügyvéd szavai hallatán úgy érzi, talán hozhatna neki némi megkönnyebbülést, ha megtudhatná mi okozta fia halálát.

„Kicsit neheztelek Mazsira, megmondom őszintén, mert nem mutatta még meg a papírt. Igenis szeretném látni, és most, hogy már tudom, hogy jogom van hozzá, meg is fogom nézni azt a jegyzőkönyvet. Tudnom kell, hogy miért halt meg a gyermekem. Fogom magam és elmegyek személyesen a boncolási jegyzőkönyvért”

-nyilatkozta Berki Krisztián édesanyja.


Ne hagyd ki!