Keményen nekiestek Berki Mazsinak legújabb reklám posztjánál - ifaktor
Berki Mazsi barna hajjal, fehér pulcsiban egy csokor rózsa előtt áll a konyhában

Az utóbbi időben a szemfüleseknek már feltűnhetett, hogy Berki Mazsi hajának állapota sokkal egészségesebb lett, mint korábban volt. Az influenszer erre választ is adott, azonban követői elkezdték őt szétcincálni.


,,Mert a gumicukor unikornisok léteznek… és nem csak léteznek, hanem csodát is tesznek a hajkoronánkkal 🦄 | #reklam
A @bloomhairhu vitamint már többször láthattátok nálam. Még 2021 nyarán kezdtem el szedni (a terhességem kellős közepén) végső elkeseredésemben és milyen jól tettem. Az eredmény szemmel látható és tapintható (-> Lapozzatok). Én továbbra is használom a terméket, hisz szeretném megelőzni a hajhullást, amit oly sokan jósoltak nekem szülés után. Egyelőre, ahogy a képeken is látszik a hajam még mindig nő és egyre egészségesebb 🙏🏼 Én hiszek ebben a termékben ès maximálisan elégedett vagyok így nyugodt szívvel ajánlom Nektek! Még az is lehet, hogy olyan hosszú lesz a saját hajám, mint a hajhosszabításom most 🙈😍 Állapotos és szoptató anyák is szedhetik 🤰🏽 én most az utóbbi csoportba tartozom"

- olvashattuk az influenszer bejegyzésében, amire azonnal érkeztek is a kommentek.

A legtöbben leginkább azt kifogásolták, hogy Mazsi mindezt a csodaszert úgy reklámozza, hogy közben póthajat visel, ami egyrészt ellentmondásos lett követőinek, másrészt így nem látható szerintük a valódi változás.

,,Így nem valami hiteles...😕 az lenne az igazi,ha nem póthajjal mutogatnád"
,,Mindenki tudja, hogy póthaja van"
,,Már bocs,de alig van saját hajad
,,Mazsi póthaj nélkül mutasd meg a hajad kérlek ! Így csak a hajpótlásodat látjuk"

- érkeztek sorban a kommentek Mazsi póthajára vonatkozólag.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!