Berki Mazsi koronavírusos lett - ifaktor
Berki Mazsi tükörben fotózza magát
A népszerű influenszer, Berki Mazsi Instagram-oldalán számolt be követőinek a hírről, miszerint sajnálatos módon elkapta a koronavírust.


Berki Mazsi szombat reggel már náthásan ébredt, ezért úgy döntött, mindenképpen csináltat egy PCR tesztet és egy gyors tesztet, hogy kiderítse egészséges-e. Legfőképpen azért tartotta fontosnak, hogy leteszteltesse magát, mert meg szerette volna látogatni idősebb rokonát, de véletlenül sem akarta a betegség esetleges veszélyének kitenni őt. Sajnos a teszt azonban nem várt eredményeket hozott, Mazsi ugyanis elkapta a koronavírust.

,,A gyorstesztem pozitívat mutatott, majd tegnap éjfél előtt sms-ben is jött az értesítés a PCR teszteredményemről, mely szintén pozitív lett.
A dédivel való találkozásunk füstbe ment terv maradt egyelőre, de a brassóit azért gyorsan ,,bezsebeltük" tőle érintkezés mentesen ❤️. Az én mamám készíti számunkra a legfinomabb brassóit, így mindig ezzel vár, mikor meglátogatjuk."
,,Azt gondolom, hogy az esetem kiváló példa arra, hogy bár nem is gondoljuk, nem is érezzük, hogy betegek vagyunk, a baj mégis megtörténhetett volna. Ezért szeretném Veletek ma este élőben megosztani, hogy pontosan mikor és mit kezdtem el érezni, hogy ha esetleg valaki magára ismer, akkor menjen önkéntes karanténba, illetve lehetőség szerint végezzen el egy gyors és egy PCR tesztet a családja és környezete érdekében."
,,Hálás vagyok és szerencsésnek érzem magunkat, mert a családunk minden tagja jól van! És ez a legfontosabb!"

-írta bejegyzéséhez Mazsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!