Követői szerint Berki Mazsi nem főz Krisztiánra - ifaktor
Berki Krisztián és Berki Mazsi elegáns ruhában ölelkezve állnak
Berki Krisztián több követője is felháborodott, hogy a műsorvezetőnek nem készít minden vasárnap felesége húslevest és Mazsi biztosan csak rendelt étellel kényezteti a férjét.


Berki Krisztián egy igazán nosztalgikus történetet osztott meg a követőivel az Instagram-oldalán. Elmesélte, hogy gyermekkorában, hogy teltek nála a vasárnapok és a műsorvezető azt is megjegyzete, hogy nagyon hiányoznak neki ezek a hétvégék.

,,Nagymamám mindig azt mondta: “fiam amíg húsleves és rántott karaj van az asztalon addig nagy baj nem lehet” Gyermekkoromban minden vasárnap Berki nagymamánál volt az ebéd. Húsleves nagymama által dagasztott cérnametélttel. Rántott husi (többnyire karajból) és valami korábban elrakott házi savanyúság. Természetesen akkoriban minden asszony sütött is valamilyen ellenállhatatlan süteményt! Mit nem adnék egy ilyen vasárnapért 🙏🏻”

-írta Krisztián az Instagram-bejegyzésében.

Azonban a követői meglepően furcsán reagáltak Krisztián bejegyzésére, mivel nem értették, hogy Mazsi miért nem főz több otthon elkészített ételt a férjének. Sok háziasszony, aki kommentet hagyott úgy gondolja, hogy egy 21.századi feleségnek alapvető feladata a vasárnapi húsleves készítés a családnak.

,,Azt az asszony ne piacozzon itt az instán hanem rakjon neked oda egy jó házi húslevest”
,,Ezeket a feleséged is el tudná készíteni! Ez nem kortól függ. Nálunk minden vasárnap ilyen ebéd van.”
,,Mazsi nem teremt elő neked ilyen vasárnapot?🤷♀️”
,,De kár hogy nálatok, ez ilyen fura, hogy csak nagyidnál ettél húslevest, és rántott karajt🤷♀️ feleséged megtudna minden vasárnap... 😀”
,,Mazsi is megtudná ezeket az ételeket csinálni, cukrász meg a szakmája sütni is tudna. Dehát akkor az aranygyűrű leesne az ujjáról 😂😂”

-írták a követők.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!