Berki Mazsi remek programajánlóval készült követőinek - ifaktor
Berki Mazsi kockás ruhában és napszemüvegben áll a medence partjánál

A népszerű influenszer, Berki Mazsi előszeretettel posztol Instagram-oldalán követőinek családosoknak való program lehetőségeket. Legújabb közösségi média tartalmában ismét egy szuper ajánlóval érkezett rajongóinak.


Az influenszer bejegyzését egy kis öniróniával kezdte, ugyanis egyre kerekedő pocakja miatt már bálnának vagy borjú mamának nevezi magát. Persze a lényeg nem ez posztjában, hanem hogy a veszprémi állatkert mennyire kiváló program lehet családosoknak.

Mazsi elárulta, hogy ez az állatkert külön show műsorokat is tartogat az odalátogatók számára. Ők épp egy elefánt műsor részesei lehettek, ami maradandó élményt nyújtott számukra.

„A járásomat és a termetemet illetően a B betűnél lennék a Bálnák vagy a Borjú mamáknál (így hív most a család 😅) az àllatkertben 🤣😅
Viccet félre téve nagyon szuper volt a veszprémi állatkert. Igaz én 1-2 részt kihagytam, mivel sikerült az egyik legnagyobb meleget kifognunk tegnap, de imádtuk ☺️ Gyereknapon elmaradt az állatkert a nagy eső miatt, de így pótlásra került ☺️
Az elefántoktól még külön műsort is kaptunk 🐘 (storyba teszek videót Nektek)
Csodás családi program volt 🥰
U.i.: mivel többen kérdeztétek… jelenleg nem szükséges védettségi igazolvány az állatkert látogatásához, de a honlapjukon tudtok tájékozódni"

- olvasható Mazsi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!