Berki Krisztiánék a császármetszést is élőben közvetítették - ifaktor
Berki Krisztián és Mazsi a kórházban.
A celeb már korábban bejelentette, hogy élőben fogja közvetíteni Berki Mazsival közös gyermekük világrajövetelét, azaz több százezer emberrel osztoznak majd az ember életében egyik legintimebb pillanatán. Így is lett.


Csütörtök napközben indult meg az élő adás, amelyet egy ideig ingyen is lehetett nézni, de később csak a fizetős nézők maradhattak. Aznap éjjel Mazsi és Krisztián azzal zárták bejelentkezésüket, hogy megpróbálnak aludni kicsit a baba érkezése előtt, így nem csak a nézők, de bizonyára ők is azt gondolhatták, aznapra véget értek az izgalmak – írja a Blikk.

Azonban este 11 körül újra elindult az adás, amely Mazsi erős rosszullétével folytatódott. Ezután az orvos hamarosan azt javasolta, hogy készítsék fel Mazsit a császármetszésre. Ekkor a kamerát kikapcsolták, de hamar vissza is jött az adás.

A kamera és a nézők testközelből követhették végig, ahogy a kismamát felkészítik az orvosok a beavatkozásra, tesztelik rajta az érzéstelenítő hatását, majd megkezdődött az operáció, majd a kamera végig jelen volt a császármetszés összevarrásánál is – amelyet Mazsi már nem viselt túl jól.

A szülők előre tudták, hogy kislányuk lesz, és nem is született meglepetés, valamivel éjfél után megszületett első közös gyermekük, akinek világrajövetelét végigkövethették a nézők.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!