Berkiék intim együttléttel próbálják beindítani a szülést - ifaktor
Berki Mazsi
Berki Mazsi Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy számos trükköt bevetett már annak érdekében, hogy beindítsa a szülést. Tippjei között szerepelt az intim együttlét is Krisztiánnal. Egy követőjével a komment szekcióban tárgyalták meg ennek jótékony hatásait.


​Követői izgatottan várják Mazsi és Krisztián első közös gyermekének megszületését. Azonban Mazsi már nagyon szeretné kezében tartani kislányát, így minden trükköt igyekszik bevetni, hogy elinduljon nála a szülés. Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy többek közt málnaleveles teát iszik és forró fürdőt is vesz. Illetve igyekszik minél több intim együttlétet beiktatni a napjába Krisztiánnal, hiszen az is alkalmas módszer lehet a kisbabájának megszületésének elindítására.

A következő leírással osztotta meg bejegyzését:

Köszönöm a sok üzenetet Nektek ❤️🥰 még egyben vagyunk ès ,,túl jól vagyunk" ❣️🙈🤰🏽
Hamarosan forró fürdőt veszek, iszom a málnalevèl teát, illetve betartjuk a szigorú 🔞 -as utasítást is 😅🙈 Holnap reggel pedig lépcsőzéssel folytatjuk majd, ha még mindig nem akar kibújni a kisasszony ❤️ Illetve természetgyógyászomhoz elmegyek egy utolsó akupunktúrás kezelésre 🤰🏽🙏🏼
… de érzem, hogy már nincs sok hátra a nagy találkozásig 👼🏼🙏🏼❤️

Erre egy követője reagált a következő mondattal:

Bocsanat nem akarok illetlen lenni de a s*x is nagyon segit ha birod es kivanod 😍

Erre Mazsi válaszolt is egy hozzászólással:

igen arra írtam a 🔞-as dolgot ☺️🙈

Követői további tanácsokkal látták el Mazsit, hogy segítsenek a helyzetén. Illetve többen jelezték, hogy nagyon izgulnak a szülés közvetítése végett. Volt, olyan hozzászóló, aki azt is megjegyezte. hogy azért tölti szinte minden szabadidejét az Instagrammon, mert nem akar lemaradni a nagy pillanatról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!