Berki Mazsi küszködik terhessége végén - ifaktor
Berki Mazsi kék blézerben és fekete pólóban áll levelek előtt

Korábban már megírtuk, hogy Berki Mazsi terhessége végéhez közelít és már szinte bármelyik pillanatban megérkezhet első közös kislányuk Berki Krisztiánnal. Azonban az influenszer egyre nehezebben bírja a végét.


Mazsi Instagram-posztjában mutatta meg egy rövid kis baki videóban, hogy már egyre nehezebben viseli a terhességét, most a beszédjére és a magyar nyelvtan használatára ment rá a várandóssága.

Mazsi posztjában azt is elárulta, hogy már egyre nehezebben viseli el őt is családja, de még kitartanak természetesen, mi pedig szurkolunk, hogy hamarosan megszülessen babájuk.

,,Lesz ez még rosszabb is úgy érzem 🙈😅 Ma délután volt egy kis energiám elkészíteni Nektek pár tartalmat, de azért akadtak gondjaim 🧐 legfőképpen a magyar nyelv használata okozott nehézséget számomra 😂😅
storyban láthattok egy kis helyzetjelentést is hogy hogy vagyunk 🤰🏽☺️ Bízom benne, hogy kitart mellettem a családom még egy kis ideig"

- mesélte bejegyzésében Mazsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!