Nem fogod elhinni, mit találtak Berkiék a hálószobájukban - ifaktor
Berki Krisztián, Berki Mazsi és kislányuk a vízparton.
Berki Mazsi és Berki Krisztián lassan két hete Mexikóba utazott, hogy egy messzi helyen egymásra koncentrálva tudjanak dolgozni a házasságukon, ami az utóbbi időben eléggé megromlott, Krisztián már el is költözött a családjától.


Mazsiék utazása kalandokkal teli, mi sem bizonyítja jobban, hogy a szállásukat ezúttal egy tenyérnyi méretű skorpió vette hatalma alá.

„Amikor is az ember megérik arra, hogy a “divatos” Hotelek helyett a teljes valóságot választja, még akkor is meg tud lepődni itt Mexikóban a #jungle közepén ha a bár mixer helyett egy Skorpió érkezik meg hozzád, és a jobbik esetben pusztán körülnézni.„

Bár a skorpió látványa a legtöbb kommentelőből hidegrázást váltott ki, Berkiéket láthatóan nem rémisztette meg a halálos állat jelenléte, sőt még viccelődik is vele az influenszer.

„Szóval nyugi skacok kap egy fasza citromos vizet éhgyomorra utána jöhet a nyers kakaó egy smoothie és megmutathatja a terembe nekem vagy a jóga teremben Péternek h mit tud!”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!