Itt a Better Call Saul befejező évadának időpontja - ifaktor
Saul Goodman az autója mellett áll este

Végre bejelentette az AMC, hogy mikorra várható a Better Call Saul záró évadának megjelenése!


Miután az AMC elhintett néhány morzsát a sorozattal kapcsolatban, végre bejelentették, hogy mikor és milyen formában érkezik a hatodik, egyben záró évada a Breaking Bad című sorozatban szereplő ügyvéd, Jimmy McGill, másnéven Saul Goodman spinoff sorozata, a Better Call Saul.

A sorozat utolsó évada két nagy részben fog érkezni. Az első felvonásban 7 rész lesz látható, ami ből kettő, már 2022. április 18-án este látható lesz. Az ezt követő epizódok pedig hétről-hétre érkeznek majd az AMC kínálatába. A második felvonás pedig július 11-el kezdődik és szintén 5 héten keresztül kísérhetjük figyelemmel Sault.

A sorozat fináléját egyébként 2021-re tervezték, azonban ezt is, mint megannyi más filmes projektet, a koronavírus okozta járványhelyzet miatt, kénytelenek voltak eltolni.

Sault Bob Odenkirk játssza ismét és mellette pedig visszatérnek a régi szereplők.

'Úgy gondolom, hogy ez az egyik legtöbbet ígérő, meglepetésekkel teli és érzelmekkel fűtött évadunk lesz.”

nyilatkozta a sorozat rendezőhelyettese, Peter Gould.

„Még ilyen rendkívül nehéz körülmények között is, az egész Saul-csapat, az írók, producerek, rendezők és az egész stáb, túltett önmagán is. Nem lehetek elég izgatott, hogy megosszuk azt, amit együtt elértünk.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!