Beyonce brutálisan drága gyémántot visel az új Tifanny & Co. reklámban - ifaktor

Egyszer már Lady Gagán is megfordult ez a nyakék.


Beyonce és férje Jay-Z együtt szerepelnek az új Tifanny & Co. reklámjában, amihez patináns videó és és fotósorozat készült. Ez a kampány jövő hónapban indul útjára.

Az első képen, amit a nagyközönség elé tárt a cég Jay-Z talpig elegánsban, egy székben ülve néz fel kedvesére, aki mellette áll egy szívdöglesztő ruhában, miközben ezt az elképesztő nyakláncot viseli.

A kampány keretein belül most látható először ez a drága nyakék, ezzel az egyedi sárga gyémánttal a közepén. Azonban akik figyelemmel kísérik az ilyen történéseket kiszúrhatták, hogy összességében ez a második alkalom, hogy nyilvánosság elé tárták ezt a nyakláncot.

A legelső alkalommal Lady Gaga nyakában lehetett kiszúrni ezt a kb. 9 milliárd forint értékű nyakéket, amikor az „A Star Is Born" című filmben elhangzott 'Shallow' című daláért Academy-díjat nyert. A nyaklánc nem mellesleg 128.54 karát.

A nyakláncot és a kampány képeit Beyonce is megosztotta Instagramján, ami szeptember 2-15-ig fog tartani.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Polgár Kriszta elárulta: nem lesz több gyereke

A napokban megszületett Polgár Kriszta harmadik gyermeke egy kislány személyében. Két fia után ez igazi felüdülés lehet. Azonban elárulta: nem szeretnének több gyermeket már.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!