Billie Eilish bepillantást engedett legújabb filmjébe - ifaktor

Szeptember 3, Disney+. Billie Eilish új filmje mindjárt itt van!


Billie Eilish új koncert-filmjét már szinte az egész világ tűkön ülve várja. A brutális sikereket és összegeket bezsebelő 19 éves énekesnő legújabb albumjából, a „The Happier Than Ever"-ből láthatunk egy filmet a Disney+ oldalán. A film címe: „A Love Letter to Los Angeles".

A Disney+ két olyan rendezőt bízott meg a film elkészítésével, akik kellően nagy nevek a szakmában. Az egyik karmester Robert Rodriguez, aki nevéhez olyan filmek fűződnek mint a Kém-Kölykök és a Desperado. A másik úriember nem más, mint Patrick Osborne, aki pedig a Big Hero 6 és Rontó Ralphot rendezte.

Ez az előzetes, animált eszközökkel Los Angeles legnépszerűbb helyeire repít bennünket. Az új filmben Eilish együtt szerepel testvérével és producerével és a los angeles-i filharmóniásokkal.

„Vannak fantáziáim Los Angelesről. Egy teljesen másik világ, ami szövődik az enyémmel. Ez egy koncert-film, de közben mégis egy történetet mesél el."

mondja Eilish az előzetesben.

„Ez egy gyönyörű verziója a régi, klasszikus hollywoodi és modern hollywoodi koncert előadásnak. Elnyűhetetlen."

A film szeptember 3-án kerül adásra a Disney+-on. Kattanjatok rá!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Schobert Norbiék és Rácz Jenőék együtt utaztak el

Az utóbbi időben láthattuk a közösségi médiában is, hogy Schobert Norbiék és Rácz Jenőék egyre többet találkoznak. Most közös utazásra is indult a két család.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!