Billie Eilish lehengerlő produkciója az SNL-ben - ifaktor
Billie Eilish

Az egyik leghíresebb hétvégi tv-műsorban, a Saturday Night Liveban eresztette ki Billie Eilish gyönyörű, jellegzetes hangját.


Billie Eilish dupla szolgálatot teljesített, miután a híres Saturday Night Live műsornak a házigazdája is volt és fellépője is egyben. A karácsonyra való készülődés pedig hogyan kezdődhetne másképp, mint az énekesnő „Happier Than Ever” című számával.

Miután Eilish szülei felkonferálták az énekesnőt, a Grammy-díjas Eilish, a backstageből kezdett el énekelni, legalábbis úgy hallották. Amikor a kamera fókuszba helyezte az énekesnőt rájöttek, hogy mindvégig a közönség előtt ült, ezzel pedig megtévesztve szinte mindenkit.

Eilish ugyanakkor nem csak ezt az egy számot adta elő, de a „Male Fantasy”-t is. Ahol pedig testvérével Phineassal ültek a színpadon. Rendkívül szép jelent volt, ahogy Eilish éneklését, bátyja végigkísérte a gitáron.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!