Ez Billie Eilish kendőzetlen véleménye a felnőtt filmekről - ifaktor
Billie Eilish szőke hajjal, fehér pulcsiban ül egy háttér előtt

Billie Eilish korábban kifejtette véleményét a felnőtt filmekről, amire most nem akárki reflektált.


Billie Eilish őszintén, kerek-perec megmondta, hogy szégyelli magát, amiért fiatalabb korában annyi felnőtt tartalmat nézett az interneten. Továbbá azt is hozzátette, hogy saját magán is észrevette, mennyire máshogy állt a dolgokhoz és szerinte rendkívül káros a fiatal felnőttekre nézve, hogy elárasztják őket az interneten durvábbnál durvább felnőtt videókkal.

Ez az interjú pedig Randy Spears fülébe is eljutott, aki saját maga évtizedeken át színészként és rendezőként is szerepet vállalt a felnőtt filmiparban. A férfi egy videós interjút adott a TMZ-nek, ahol elmondta, teljesen egyetért Eilish szemléletével és szerinte is egy olyan irányba ment el az iparág, ami már minden fantázián túlmutat. Ezek a tartalmak sokkal inkább ártanak, mint használnak egy egészséges testi-mentális kapcsolat kialakításában.

Eilish egyébként 11 éves kora óta nézett ilyen tartalmakat, amik sokszor rémálomként, alvási zavarokként, vagy testi kapcsolatokra való érzéketlenségként köszöntek vissza nála. Mostanra kezdte el újra megkedvelni a dolgot így, hogy már el tudja fogadni önmagát és nem a filmekben szereplő, tökéletes testű nőkhöz hasonlítja alakját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!