Kanye West beszólt Billie Eilishnak-bocsánatot követel - ifaktor
Billie Eilish és Kanye West egy közös képen

Kanye West súlyos nyomást helyezett Billie Eilishra azzal a kijelentésével, miszerint nem lép fel Amerika egyik legnagyobb zenei fesztiválján, ha az énekesnő nem kér bocsánatot.


Az amerikai Hip-Hop-on belül is folyamatos feszültségek vannak az elmúlt időszak történései miatt. Mint ahogy azt már korábban megírtuk, Travis Scott saját rendezésű fesztiválján, olyan tragédia történt, ami a történelemkönyvekbe is bevonulni hivatott. Több ember életét veszítette és a gyászoló családok sorra perelték be a rappert.

Erre pedig egy lapáttal rátett Billie Eilish, aki a fenti előzményeket megelőzve, félbeszakította az egyik atlantai koncertjét azért, mert kiszúrt egy rajongót a tömegben, aki szemmel láthatólag levegő után kapkodott és majdnem megfulladt. Ekkor Eilish azonnal megállította a zenét és kisegítette a rajongóját. A kapcsolat a két eset között annyi, hogy még a koncertje előtt az énekesnőt kérték meg, hogy helyettesítse Travist a Coachella nevű zenei rendezvényen.

A fiatal előadó ezzel a cselekedetével pedig felhívta Kanye West figyelmét is, aki habár egy szó nem hangzott el barátjáról, mégis azonnal Travis Scott védelmébe kelt. Egy Twitter-poszt formájában fejezte ki nem tetszését. Természetesen nem azért, mert megmentette egy rajongóját, hanem mert ezzel még rosszabb fényben tűntette fel a rappert, aki elvileg mit sem látott abból a koncertje közben, hogy többen elájulnak, vagy éppen holtan fekszenek a közönség sorai között.

„Ugyan Billie, tudod hogy szeretünk téged. Kérlek kérj bocsánatot Travistől és azoktól a családoktól, akik elveszítették hozzátartozóikat. Senki nem akarta, hogy ez történjen és Trav-nek semmi nem tűnt fel abból, ami ott lent történt, miközben ő a színpadon állt. Nagyon fáj neki ami történt és igen Trav ott lesz velem a Coachellán, de most azt akarom, hogy Billie kérjen bocsánatot, mielőtt fellépek.”

Billie azóta reagált a posztra:

„Soha nem mondtam semmit Travisről, csak egy rajongómnak segítettem.”

Egyelőre nem tudni, hogy ez a célzás mennyire komoly és mennyire fogja ténylegesen befolyásolni YE produkcióját, mindenesetre kemény szavak az egyik legnagyobb kortárs rappertől a fiatal, szupersztár felé.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!