Ezt kapta a rajongó, aki túl közel ment Billie Eilishoz - ifaktor
Billie Eilish szőke hajjal mosolyog

Billie Eilish a világ egyik leghíresebb énekesnője, akit sokan követnek. Ugyanakkor egy bizonyos határt nem szabad átlépni!


Mindenki tisztában van azzal, hogy akinek ekkora rajongótábora van, az nap mint nap szembesül a zsizsegő emberekkel, akik csak fotózkodni szeretnének vele, vagy autogramért reménykednek. Azonban előfordulnak olyan esetek is, hogy némelyik rajongó azt hiszi, ő kivételes és közelebb akar férkőzni a sztárhoz. Ez történt most is.

Billie New Yorkba érkezett és a JFK repülőtéren egy rajongója túl közel merészkedett hozzá, amit a két biztonsági embere nem igazán tolerált. Ellökték a rajongót és biztosították arról, hogy többel köti be, ha még egyszer előfordul ez.

Az énekesnő még csak 19 éves, így érthető, hogy maximális biztonság övez a jelenlétét.

TMZ

Billienek akadtak már gondjai zaklatással, ugyanis egyszer bíróság elé kellett álljon, hogy távolságtartási végzést kérjen egy férfi ellen, aki folyamatosan a Los Angelesben található háza körül körözött és fenyegető leveleket küldözgetett neki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!