Billie Eilish őszintén beszélt Tourette-szindrómájáról - ifaktor
Billie Eilish egy fotózáson

A világhírű énekesnő, Billie Eilish egy interjúban mondta el, hogy milyen nehézségekkel küzd Tourette-szindrómájának köszönhetően.


Billie Eilis őszintén beszélt arról, milyen egy ilyen betegséggel együtt élni.

David Letterman „My Guest Needs No Introduction” című műsorában, az énekesnő elmondta, hogy 11 éves korában diagnosztizálták a szindrómával és hogy milyen nehézségei adódtak már ebből, illetve, hogy milyen tikkjei vannak, amiket nem tud kontrollálni.

Az interjú közben Eilish tikkelni kezdett, amikor pedig Letterman rákérdezett, annyit mondott, hogy:

„Ez nagyon fura…erről egyáltalán nem beszéltem még.”

Majd hozzátette, hogy nagyon szívesen beszél róla, mert imádja a kérdéseket ezzel kapcsolatban, habár sokszor rendkívül összezavarodik és nem is érti, hogy miért.

Az énekesnő elmondta, hogy különböző tikkjei vannak, mint például mozgatja a fülét, vagy indokolatlanul emelgeti a szemöldökét. Van olyan is, hogy kocogtatja az állkapcsát, rángatja a fejét, vagy csak nem odaillően kinyitja a száját.

Ezeket nem igazán veszed észre, ha beszélsz velem, de számomra rendkívül kimerítő.

Eilish bevallotta, hogy régebben nagyon rosszul érezte magát a tikkjei miatt, de mostanra megtanulta, hogy ez is egy része és szerinte mára magabiztosan tudja kezelni ezeket.

„Nagyon sok embernek van ilyen és nem is tudod. Néhány előadó is jött már oda hozzám, hogy ’Nekem is Tourette-szindrómám van.’ De én nem akarom róla őket kérdezgetni, mert nem igazán szeretnek róla beszélni. Ugyanakkor számomra nagyon érdekes, hiszen ilyenkor mindig meglepődök, hogy ’Várj, MID VAN?!’”

mondta Eilish.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!