A Lidlben keres munkát Bíró Ica - ifaktor
Bíró Ica fekete ruhában ül

Bíró Ica úgy döntött új életet kezd és teljes mértékben feláll a padlóról. Szeretne egy megfelelő állást találni, ugyanis bár idén tavasszal eléri a nyugdíjkorhatárt jól tudja, abból a pénzből nem fog tudni megélni.


Bíró Ica egy kemény időszakot tudhat a háta mögött. A fitneszgurut már háromszor kilakoltatták a devizahitelének elmaradt törlesztése miatt és eddig megmaradt ingatlanját is eladta. Azonban ő nem adja fel és folyamatosan munkát keres. Ica a napokban tűnt fel az egyik Lidlben, ahova ezúttal nem vásárolni ment be, hanem egy álláshirdetésre jelentkezett.

,,Egyelőre tájékozódom, és bár nem gondolom, hogy bárkire is tartozna, hogy mit dolgozom, de nincs szégyellnivalóm, ha civil munkát vállalok. Nem vagyok egy nyafogós típus, és a kétkezi munkától sem riadok vissza. Most felmérem a számomra legmegfelelőbb lehetőségeket. A túlélésem utolsó fázisában vagyok és a jövőm biztosítása miatt kénytelen vagyok újra kezdeni sok mindent.”

-nyilatkozta a Borsnak.

Icának azonban nincsen egyszerű dolga, ugyanis nagyon megviselte a sokáig tartó munkanélküliség. De most úgy érzi elindult a megújulás útján és helyzete ellenére is motivációja töretlen. Idén májusban fogja elérni a nyugdíjkorhatárt, de már most biztos benne, hogy abból a pénzből nem fog tudni megélni, így mindenképpen szüksége van egy jövedelmező állásra.

,,Kemény évek vannak mögöttem és amik történtek velem, azt sokan nyomon követhették így vagy úgy, mert a média beszélt róla. Riportok folyamatosan készülnek velem, de azokért nem jár fizetés, így abból nem lehet megélni. Nos, amit nekem sikerült túlélnem, abba sok más hasonló cipőben járó sajnos belehalna. Szerencsémre sok mindenhez értek, több szakmám, rutinom és tapasztalatom van, bár mindenemet elvették, a lelkierőmtől és a tudásomtól nem tudtak megfosztani”

-folytatta Ica.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!