Bob Dylant beperelték szexuális bántalmazás miatt - ifaktor
Bob Dylan fekete fehér képen egy üzletben kalapban

Vajon van miért aggódnia egy ilyen „vád" után Dylannek?


Bob Dylant szexuális bántalmazás vádjával perelte be egy hölgy, aki szerint 1965-ben New Yorkban, bántalmazta őt, mikor még csak 12 éves volt. Az énekest egy Cunnecticutban élő nő perelte be, akinek elmondása szerint Dylan bedrogozta őt, mielőtt szexuálisan bántalmazta volna a Chelsea Hotel egyik apartmanjában.

Az énekest perlő nő, akkor még csak 12 éves volt. A vád szerint az Dylan kihasználta népszerűségét és a lány rajongását ezért elhívta magához, ahol szexelni szeretett volna vele. Ezt azonban nem bízhatta a véletlenre, így drogot adott be neki, hogy aztán beteljesíthesse szexuális fantáziáit és bántalmazhassa, valamint molesztálhassa őt.

A vádló továbbá azt is elmondta, hogy ez az eset nem egyszeri volt, és 1965 áprilisában és májusában többször is elhívta, ahol néha alkoholt néha drogot kínált neki, néha pedig erőszakkal fenyegetőzött. A nő elmondása szerint, az 56 évvel ezelőtti eset érzelmileg megnyomorította, valamint pszichológiailag is kezelésre szorult.

Ezért tettlegességgel, bántalmazással perelte be Dylant, amire szóvivői annyit mondtak, hogy ez a vád koholmány és a lehető legszigorúbb módon fogják megvédeni ettől a 13 Grammy-díjjal rendelkező, elképesztő múltú és hangú énekest.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!