Bob Odenkirk a napokban szívinfarktust szenvedett, állapota mára stabil - ifaktor
Bob Odenkirk egy forgatáson

A „Better Call Saul" című, nagysikerű sorozat forgatása közben esett össze a színész.


Bob Odenkirket kórházba kellett szállítani, miután a semmiből összeesett az sorozata új évadjának forgatása közben. A jelentések szerint rendkívül súlyos állapottal szállították a sürgősségire, ahol nagyon sokáig tartott mire stabilizálták az állapotát, végül azonban sikerült.

A színészt jelenleg egy albuquerquei kórházban ápolják. A hosszas orvosi küzdés után Bob jelenleg éber állapotban van, azonban a szállítást követően, nem állt túl jól a szénája.

Bob képviselője elmondta a TMZ-nek, hogy a család külön szeretné kifejezni háláját a hiper-szuper orvosoknak és ápolóknak, akik ott voltak vele és segítették, valamint az egész stábnak, akik végig a színész mellett voltak az esetet követően.

Ezen felül pedig mindenkinek szeretnék megköszönni a jókívánságokat és az együttérzést, valamint kérik a diszkréciójukat, hiszen Bob jelenleg még gyenge és az elkövetkezendő időkben azon lesz, hogy újra felépítse magát.

Az eset másodpercek töredéke alatt történt, ugyanis egy jelenet forgatása kellős közepén voltak, amikor a színész a semmiből egyszer csak elájult. Ekkor tudták, hogy a baj nem kicsi, ezért azonnal mentőt hívtak és a stábtagok azonnal a segítségére siettek.

Az esetet követő nap reggelén jóbarátja, a Breaking Bad sztárja Bryan Cranston is jó egészséget és mihamarabbi felépülést kívánt „Jimmy"-nek. Bryan teljesen sokkos állapotba került, mikor meghallotta, hogy barátját kórházba szállították.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!