Bob Odenkirk újra forgat a szívinfarktusa után - ifaktor
Bob Odenkirk a Better Call Saul forgatásán elegáns ruhában egy autó mellett áll

A „Better Call Saul" és a „Breaking Bad" sztárja Bob Odenkirk júliusi szívinfarktusa után, visszatért.


A rendkívül népszerű sorozatok sztárja még júniusban szenvedett egy kisebb szívinfarktust a túlterheltség miatt, ezért a hatodik, egyben utolsó „Better Call Saul" évad forgatását le kellett állítani. Azonban már újra termel a kohó, hiszen „Jimmy" visszatért!

Ezt a visszatérést pedig egy Twitter-poszttal és néhány kedves szóval illette:

„Visszatértem a „Better Call Saul" melóba. Boldog vagyok, hogy itt lehetek és ezt a különleges életet élhetem azokkal a csodás emberekkel, akik körül vesznek."

Hozzátette még, hogy:

„Egyébként Cheri Monato smink specialista éppen azon van, hogy kinézzek valahogy a forgatásra."

Az 58 éves színész július 27-én lett rosszul, mikor éppen a sorozat egyik részének jelenetét forgatták. Bobnak szinte mindenki a színész-világból nagyon sok erőt és kitartást kívánt, amit jó szívvel el is fogadott, hiszen mostanra annyira felépült, hogy már forgatni is visszatérhetett. Sorozatbéli társa Rhea Seehorn pedig egyenesen halálra aggódta magát az eset alatt, ezt pedig Instagramon is szóvá tette. Talán ő volt az egyik, aki a leginkább megnyugodott a jó hírek hallatán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!