Megyeri Csillát prostituáltnak nézték, kiállt magáért - ifaktor

Bizony néha van, hogy emberek túllőnek a célon. Megyeri Csilla egyik legújabb képénél egy hozzászóló egyáltalán nem fogta vissza magát. Most megtudhatjuk, hogyan reagált erre Csilla.

Egyik új Instagram-bejegyzésében Megyeri Csilla éppen alakformáló kezelést próbál ki masszázsgép segítségével. Továbbá érdeklődik rajongóitól, hogy Budapesten hol találhatna olyan szalont, ahol a zsírégetés mellett izomépítésre is alkalmazható gép fellelhető.

A hozzászólók között sokan adnak neki tanácsokat: van aki a gépek használata helyett inkább a sima edzést javasolja.

Akadt azonban olyan kommentelő is, aki teljesen mást szertett volna felajánlani Csillának. Mondanunk sem kell, hogy ezt a lány nem vette jó néven és azon nyomban reagált is a sértő hozzászólásra, ami így hangzott:

„D*gnálak"

Majd érkezett is rá a válasz:

„Téged kellene d*gni, tudod hova…."

Láthatóan a férfi hozzászóló, mintha csak egy prostituáltal lenne dolga, olyan könnyed modorban fogalmazott.

Reméljük, hogy a jövőben Csillának nem lesz majd dolga hasonló hozzászólókkal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!