Ilyen lesz Brad Pitt és Sandra Bullock legújabb közös filmje - ifaktor
Sandra Bullcok és Brad Pitt egy közös képen

A filmben szereplő Sandra Bullock és Brad Pitt a japán kultúrával és különböző bérgyilkosokkal harcol majd egy nagy sebességű vonaton.


Brad Pitt és Sandra Bullock filmje, a Bullet Train ugyan késni fog, de szerencsére csak néhány hónapot. A 2022 áprilisára tervezett filmet, a stúdió nem indokolt okokkal elcsúsztatta 2022 júliusára. Ez viszont nem von le a film értékéből semmit, ami a japán kultúrát és helyszínt segítségül hívva kápráztatja el a nézőket.

A filmet a Deadpool rendezője, David Leitch rendezi és egy japán regény, a Maria Beetle cselekményének alapján készül, amit Kotaro Isaka írt. A történet 5 egymástól különböző bérgyilkosról szól, akiknek feladatuk, hogy egy nagy sebességű japán vonaton megszerezzenek egy táskát, ami teli van pénzzel és eljuttassák a végső célba.

Pitthez és Bullockhoz még csatlakozik a filmben Aaron Taylor-Johnson, Andrew Koji, Michael Shannon, Hiroyuki Sonada, Joey King és még sokan mások.

A Mr és Mrs Smith főszereplőjéről így nyilatkozott a másodrendező, Greg Rementer:

„Brad az akciójelenetek 95%-át saját maga csinálta. A harcokat is.”
„Ő egy született atléta. Nagyon ott van. Soha nem csináltam még olyan filmet, ahol ekkora nevek szerepeltek együtt, ahol mindenki elsajátította a fizikai mozdulatokat, amikre szükség van. Tehát Brad, Brian, Michael Shannon, Hiroyuki Sonada, Andrew Koji nagyon nagy jeleneteket csináltak és rengeteg saját mozdulatot is bemutattak.”

Azok akik moziból néznék, jegyezzék fel a dátumot: 2022. július 15.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!