Brendan Fraser szerepet kap Martin Scorsese legújabb filmjében - ifaktor
Brendan Fraser ingben és zakóban egy fotózáson

Az új krimi-dráma, a „Killers of the Flower Moon" című filmben, olyan sztárok játszanak már, mint Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, vagy éppen Jesse Plemons.


A hírek szerint Fraser egy ügyvéd szerepébe bújik majd, név szerint WS Hamiltonéba, aki a híres amerikai újságíró könyvén, a „Killers of the Flower Moon"-on alapuló Osage-emberek meggyilkolását követően jár el. A történet 1920-ra vezethető vissza, ahol egy komplett falut lemészároltak, amiért a területük alatt olajat találtak.

A forgatás már javában zajlik és a hírességekből itt sem szenvedünk majd hiányt. Kíváncsian várjuk, hogy a színészek, miként teljesítenek majd ebben a roppant érdekesnek ígérkező krimi-drámában.

Aki szereti Scorsesi filmjeit, annak biztosan nem lesz csalódás, így mivel még egyelőre pontos megjelenési dátumot nem tudunk, így figyeljük az internetet és várjuk az információkat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!