Britney Spears apja titokban rögzítette lánya beszélgetéseit - ifaktor
Jamie Spears barna zakóban áll egy fekete csipkés felsőben szőke hajjal, fehér háttér előtt
Az énekesnő ügyvédje erre úgy reagált, hogy ez az egész lelkiismeretlen és szégyenteljes megsértése Britney magánélethez való jogának. Spears ügyvédje a popsztár édesapját szidja., miután egy új oknyomozó jelentés azt állítja, hogy Jamie Spears titokban rögzítette lánya beszélgetéseit saját otthonában.


A The New York Times szerint Jamie megparancsolta lánya személyi biztonsági embereinek, (akiket ő maga bérelt fel), hogy rögzítsék Britney minden mozdulatát, beleértve a hálószobájában zajló privát interakciókat is, amelyek a két fiával és a barátjával folytatott beszélgetésektől kezdve a korábbi ügyvédjével, Samuel Inghammel folytatott beszélgetésekig terjedtek. Britney és családjának otthonában, Kalifornia államban az ottani jogrendszer szerint Britney-nek bele kellett volna egyeznie és tudnia kellett volna arról, hogy minden beszélgetését rögzítik.

Jamie jogi csapata közleményben reagált a Times-nak, melyben kijelentette:

"Minden cselekedete a bíróság által ráruházott hatáskör keretein belül történt. Tettei Britney, a bíróság által kijelölt ügyvédje és/vagy a bíróság tudtával és beleegyezésével történtek. Jamie gondnokként elért eredményei - és a bíróság jóváhagyása a tetteihez - önmagukért beszélnek".

A Page Six szerint Britney jelenlegi ügyvédje, Mathew Rosengart szörnyű és lelkiismeretlen tettnek tekinti, mely teljesen megsérti Britney magánélethez való jogát.

"Britney magánjellegű kommunikációjának engedély nélküli rögzítése vagy megfigyelése - különösen az ügyvédi kommunikáció, amely a jogrendszer szent és sérthetetlen része - a magánélethez fűződő jogainak lelkiismeretlen és szégyenteljes megsértését jelenti, és a polgári szabadságjogok megfosztásának kirívó példája"

- mondta Rosengart a Page Sixnek adott nyilatkozatában.

Rosengart azt is elmondta a bírósági beadványában, hogy ő és Britney azt kérik, hogy Jamie-t azonnal távolítsák el a gyámság felügyelete alól, legkésőbb szeptember 29-ig, a sztár következő bírósági időpontjával egy napon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!