Britney Spears esküvői botránya után kirúgta az embereit - ifaktor
Britney Spears az esküvőjén táncol

Az énekesnő esküvőjét volt férje próbálta tönkre tenni, ez pedig visszavonhatatlan következményeket eredményezett.


Britney Spears azonnali hatállyal kirúgta a teljes biztonsági személyzetét, akik képtelenek voltak időben hatástalanítani ex férjét, aki megpróbálta tönkre tenni az esküvőjét. A férfinak nem csupán a ceremóniára sikerült bejutnia, de még az énekesnő házában is randalírozott, amit élőben közvetített az interneten. Spears a nagy napja után, rögvest drasztikus lépéseket tett az ügyben.

Az énekesnő döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen az egyszerű „házi” esküvőből, majdnem élete legrosszabb élménye lett. A volt férj, Jason Alexander késsel felfegyverkezve érkezett az esküvőre, ahol mindenkitől azt követelte, hadd lássa a menyasszonyt. Azt hitte, hogy Spears a házban készülődik, ezért a házába is betört és a második emeleten, minden ajtót betörve kereste volt párját.

Mielőtt ez megtörtént volna, a rendőrök a helyszínre érkeztek és az addig tehetetlen biztonsági emberek segítségével elfogták a férfit. Alexandert vandalizmus, zaklatás és engedély nélküli magánterületre való belépés pontjaiban találták bűnösnek, amelyet a bíró 3 év szigorú távolságtartási végzéssel büntetett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!