Britney Spearsnek „keserédes” látni, ahogy a fiai felnőnek - ifaktor
Britney Spears fekete csipkés ruhában, szőke hajjal áll
Az énekesnő, Britney Spears egy tengerparton töltött családi nap pillanatait osztotta meg Instagram-oldalán rajongóival.


A popsztár régi, nosztalgikus képeket osztott meg fiairól, Seanról és Jaydenről közösségi oldalán. A képaláírásban elárulta, hogy "keserédes" érzés látni, ahogy a most tizenéves fiai felnőnek.

"Olyan keserédes látni, ahogy felnőnek ... miért nem maradhatnak örökké kisbabák 🥺 ???? Ők mindig az enyémek lesznek 👩👦👦💋❤️ !!!!!"

- írta.

Spears a 16 éves Sean Prestont és a 15 éves Jayden Jamest felügyeletét közösen osztja meg volt férjével, Kevin Federline-nal. Az énekesnő magánügyként kezeli gyermekei életét, csak a különleges alkalmakról oszt meg képeket rajongóival a családjáról. Márciusban ritka pillanatképeket lepte meg a nagyérdeműt, amelyeken a család egy füves mezőn pózolt.

"Egy ideje nem posztoltam róluk képeket, mert abban a korban vannak, amikor ki akarják fejezni a saját identitásukat, és én ezt teljesen megértem .... De végre megengedték, hogy feltegyem!!! Most már nem érzem magam többé kirekesztettnek 😂😂😂😂"

- írta.

Múlt hónapban Spears kitett egy idézetes képet egy hosszú aláírással a fiúk születésnapi ünnepségéről.

"Nincs erősebb dolog, mint az anya és fia közötti szeretet".
"A fiaim születésnapja múlt héten volt ... és sajnos felnőnek és a saját dolgaikat akarják csinálni .... Engedélyt kell kérnem tőlük a posztoláshoz, mert rendkívül önálló kisemberek"

- írta.

Hozzátette:

"Tényleg hiszek ebben az idézetben, ezért akartam megosztani ... sok mindent nem oszthatok meg veletek, mert a gyerekeim nagyon zárkózottak, amit imádok, de azt elmondom, hogy mindketten rendkívül tehetségesek és hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy ez a két kisember az életemben van ❤️🙏🏼 !!!".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!