Britney Spears győzelmét ruha nélkül ünnepelte - ifaktor
Britney Spears egy szál bugyiban melleit kezével takarja és kamerába néz

Miután édesapjával folytatott küzdelemből győztesen került ki az énekesnő, botrányhős Britney Spears, úgy döntött minden ruhát ledob magáról.


Miután Britney Spears hatalmas és robbanásszerű sikerre tett szert 2003 környékén, egy mély pontján totálisan megzuhant és mentális problémái miatt felügyelet alá helyezték. Erre pedig édesapját, Jamie Spearst választották, mint legközelebbi rokonát. Majd a fokozatos ellentétek miatt végül az énekesnő perre ment édesapja ellen, ugyanis az apa önszántából nem akart a felügyeleti jogokról lemondani. Ennek a pernek azonban most vége lett és Britney került ki győztesen az ügyből, tehát édesapja többé nem gyakorolhat rajta semmilyen regulázást.

Ennek a helyzetnek és újdonsült párkapcsolati státuszának köszönhetően úgy gondolta, hogy ledobja minden ruháját. Ezt pedig hol máshol tehette volna meg, mint Instagramon. Britney szó szerint az összes ruháját ledobta, így testének legintimebb részeit nem takarta más, mint egy pici virág emoji. Nem tudjuk, hogy az ünneplés legjobb módját választotta-e, mindenesetre neki tetszik.

Mint ahogy azt már megírtuk, Britneyt nem rég jegyezte le vőlegénye Sam Asghari, akivel már több éve tartó párkapcsolatuk van. Ezt és a romantikus elvonulást az énekesnő úgy ünnepelte, hogy letörölte magát Instagramról, hogy némi szünetet biztosítson magának a publikumtól, amíg szerelmeskednek. Hozzá kell tenni, hogy az ügy sikeres kimenetelében is biztos nagyot dobott, hogy nem tudtak példálózni a közösségi médiában eddig is előszeretettel meztelenkedő énekesnő ellen. Ugyanis korábban már több ilyen és ehhez hasonló képet is posztolt magáról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!