Britney Spears megmutatta meztelen fenekét egy videóban - ifaktor
Britney Spears egy fa előtt áll és fehér felsőben fotózkodik
A pletykák és a rosszakarók továbbra sem lankadnak, így Britney Spears egy erőteljes üzenettel jelezte érdeklődését feléjük.

.

Egyelőre nem tudni, hogy mi vette/veszi rá az énekesnőt, hogy ennyi meztelen tartalmat gyártson, de egy biztos, ennél már csak a pornográf tartalom van tovább.

Most az Instagramon ment egy kicsit tovább, mint kellett volna. Egy selfiet követően, melyen csak egy tanga van rajta, többen megkérdőjelezték, hogy valóban az énekesnő látható-e a képen, mivel az háttal készült. A kép címe találóan: „Itt a fenekem" lett.

Amikor látta Britney, hogy ez nem lesz elég, hogy meggyőzze személyazonosságáról a követőit, egy videóval tisztázta a kételyeket. Elképesztő!

Britney ahogyan írtuk, már korábban is imádta a meztelenkedést, ennek pedig egyre többször ad hangot. A célja egyelőre ezekkel a képekkel ismeretlen, minden esetre a férfiakat remekül szórakoztatja ezekkel a tartalmakkal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!