Britney Spears újra az igazságszolgáltatás karmai közt - ifaktor
Britney Spears egy kanapén fekszik leopárd mintás ruhában

A világhírű énekesnő, Britney Spears úgy hitte, hogy a törvény nem vonatkozik rá, mikor egy orbitális gyorshajtásba futott bele.


Négy hónappal azután, hogy megszabadult a bíróságra járás láncaitól, most újra a igazságszolgáltatás karjaiba futott Britney Spears. Most Californiában büntették meg, miután a megengedett sebesség többszörösével ment.

Britney minden bizonnyal élvezi az életet, hogy újra szabad nő lehet, valamint, hogy újra várandós. Bizonyára elbambult, ez okozhatta a „vesztét”, de egy korábbi posztjából kiderül, hogy talán miért nem bánja annyira ezt a büntetést.

A hónap elején egy olyan posztot tett ki, majd törölt le, amiben elmondta, hogy az egész gyámsággal kapcsolatos ügy óta felszabadultnak érzi magát, hiszen 13 éves kora óta nem vezethetett egyszer sem egyedül. Nem tartották képesnek rá és beszámíthatónak. Úgy érezte magát, mint egy „reménytelen nő”.

Egyelőre nem tudni, hogy hol kapcsolták le a rendőrök és azt sem, hogy mennyivel ment, de az biztos, hogy nem jó jel, tekintettel arra, hogy épp most „szabadult” a törvény karmai közül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!