Britney Spears megmutatta, miért szeretik rajongói - ifaktor
Britney Spears

Britney Spears folyamatosan dolgozik saját magán és hangja mellett mentális készültségét is fejleszti, így nem fog rá hatni a családja rosszakarása.


Eljött az idő, hogy Britney Spears egy kis emlékeztetőt adjon a rajongóinak, hogy miért is szerették őt akkoriban és hogy az a hang még ott van. Újra stúdióban fog dolgozni, zenéket fog készíteni és nem engedi, hogy érzelmileg befolyásolják őt szülei.

Az énekesnő egy Instagram-videót tett közzé, ahol a tükör előtt állva, elég meggyőzően énekel. Nem igazán a szöveg volt a lényeg, hanem sokkal inkább az a hang, amiért akkor a rajongók beleszerettek Britneybe. A videóhoz pedig ezt a szöveget csatolta:

„Most jöttem rá srácok, hogy a családom mit próbált meg elkövetni ellenem 3 évvel ezelőtt. A saját magam drukkerének kellett legyek. Isten tudja, hogy ők nem voltak azok.”
"Azért jöttem, hogy emlékeztessem a „régimódi” fehér családomat, hogy nem felejtettem el, hogy mit tettek velem és soha nem is fogom.”

Három évvel ezelőtt, 2019-ben Britneyt a családja visszaküldte a rehabra, ezért le kellett mondja a Vegasi turnéját.

Majd hozzátette ezt is:

„Utóirat: Folynak a munkálatok egy új dalt illetően. Majd meglátjátok, mire mondom ;)”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!