Brody Jennert megtámadták Las Vegasban - ifaktor

A 38. születésnapja tutira emlékezetes marad Brodynak.


Brody Jenner éppen a 38. születésnapját ünnepelte Las Vegasban, amikor a hatalmas bulizás kellős közepén, valaki megtámadta őt.

A Jenner-család férfi tagja éppen a Sin City Friday keretein belül ünnepelt a Caesar's Palaceban, ahol éppen Steve Aoki zenélt. Egy szemtanú szerint egy random srác berontott Brodyékhoz a VIP-be és egyenesen nekiment a férfinak és beszorította a fejét. Brody csapata és a biztonságiak azonnal hatástalanították a férfit és azonnal földre vitték.

A videóban látható, ahogy mielőtt szétválasztották őket, Brody viszonzásképp még odasózott egyet a srácnak, hogy tudja hol a helye.

Az esetet követően senkit sem tartóztattak le, a biztonságiak képesek voltak elcsitítani a helyzetet. Ezt követően pedig Brody és a csapat visszatért, hogy folytassa az eszeveszett partit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!