Így kérte meg 5 évvel idősebb barátnője kezét Brooklyn Beckham - ifaktor
Brooklyn Bechkam és Nicole Peltz puszit adnak egymásnak

A lánykérés óta már az esküvőt tervezgeti David Beckham fia Brooklyn Beckham és felesége Nicola Peltz. Azonban a kínos sztoriról most beszámolt a fiú.


Brooklyn Beckham, David Beckham legidősebb kisfia. Másfél évvel ezelőtt úgy döntött, hogy az 5 évvel idősebb barátnőjének, Nicola Peltznek megkéri a kezét. Természetesen a fiú reszketett az idegességtől, ami szinte majdnem romba döntötte az egész alkalmat. Erről a ciki sztoriról számolt be Amerika egyik legnagyobb kibeszélő showjában, James Cordennek.

"Először is nem tudtam kinyitni a bort. Ciki volt. Tíz perc után sikerült felbontanom, de addigra úgy felhabzott, hogy még a bokámról is folyt. Nicola értetlenül állt a helyzet előtt. Aztán elmondtam neki, hogy mit szeretek benne, ami megint öt perc volt, aztán fogtam a gyűrűt, feltettem a kérdést, ő pedig sírni kezdett. Még öt percig szóhoz sem jutott, úgyhogy azon izgultam, hogy egyáltalán igent válaszol-e."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!