Bruce Willis után újabb hollywoodi sztár vonul vissza - ifaktor
Jim Carrey mosolyog.
A 60 éves Jim Carrey új filmjét, a Sonic, a sündisznót népszerűsítette éppen, de szóba került, hogy milyen tervei vannak a jövőben. Nos, mint kiderült hasonlóan Bruce Willishez neki sincsenek már hosszútávú tervei a színészi pályával.


A gumiarcú sztár egy sajtóbeszélgetésen vett részt, ahol az Access Hollywoodnak azt nyilatkozta, visszavonul a színészkedéstől.

„Nos, visszavonulok, elég komolyan gondolom – mondta, majd hozzátette, ha olyan forgatókönyvet kapna, amely fontos a közönség számára, akkor fontolóra veszi, de most biztosan szüneteltetni fogja a pályafutását. – Nagyon szeretem a csendes életemet, nagyon szeretek festeni és nagyon szeretem a spirituális életemet. Úgy érzem, ilyet talán soha többé nem hallasz majd más hírességtől. Elég volt, eleget dolgoztam, elegem lett”

– nyilatkozta Carrey, akit talán éppen Bruce Willis hirtelen visszavonulása ihletett meg.

A színész nemrég jelentette be, hogy felhagy a színészettel, mivel afáziás, emiatt nem tud megfelelően koncentrálni, valamint motorikus képességei is csorbultak az utóbbi időben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!