Az egész filmes világ gyászolja Bruce Willis munkásságát - ifaktor
Bruce Willis kék trikóban oldalra néz

Abba kell hagyja a színészkedést Bruce Willis, akit afáziával diagnosztizáltak. Előfordulhat, hogy beszélni sem lesz képes.


Bruce Willis családja egy közleményt adott ki, miszerint a színészt afáziával diagnosztizálták. Ez a betegség pedig olyannyira komoly lehet, hogy rövid időn belül, talán beszélni sem lesz képes a színész.

„Családként szeretnénk megosztani a hírt, miszerint a mi szeretett Bruce fiunk, egészségügyi gondokkal küzd. Afáziával diagnosztizálták, ami a kognitív képességeit befolyásolja.”

Ezt pedig Bruce lánya, Rummer Willis posztolta az Instagram-oldalán.

„Ennek eredményeképp, alapos átgondolást követően Bruce visszalép a színészi karrierjétől, ami annyit jelentett számára.”

A rajongók és színésztársai nem akarják elhinni, hogy ennyi idő után, ilyen súlyos betegség alakult ki a színésznél. Az afázia ugyanis kétféleképpen következhet be. Képes azonnal kialakulni, egy esetleges trauma, fejlövés, vagy sérülést követően, de kialakulhat lassan és alattomosan, ha egy fertőzés, vagy agytumor van kialakulóban. A stroke a legnyilvánvalóbb tünete az afáziának, legalábbis a túlélők mind ezzel a betegséggel küzdöttek/küzdenek.

Bruce Willis nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a „Drágán add az életed”, „Hatodik érzék”, „Red” és még számos világsikerű mű. A színész 67 éves.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!