Brutális összegért értékesítik Kobe Bryant legelső kosárlabda cipőjét - ifaktor
Kobe Bryant fekete fehér képen a kosárlabdát a homlokához tartja

Most kapd elő, ha van 150 millió forintod! Az aukció hamarosan indul.


A legendás kosárlabdázó Kobe Bryant legelső NBA mérkőzésén hordott Adidas kosárlabda cipője, most árverés tárgya lesz. Amennyiben valaki úgy érzi, hogy megér neki 150 millió forintot, bátran versenybe szállhat érte.

A „Fekete Mamba" 1996. november 3-án mutatkozott be a Los Angeles Lakers játékosaként, akik éppen a Minnesota Timberwolves csapatát fogadták. Ekkor 6 percet töltött a pályán csereként beállva és 0 pontot szerzett.

Bryant akkor egy egyedi 48.5-es méretű Adidasd kosárlabda cipőben játszott, amit aztán egy az arénán kívüli ízig vérig Bryant szurkolónak ajándékozott.

Néhány évvel később a rajongó ismét összefutott Kobeval egy hotel előtt ahol épp megszálltak, ekkor szerezte a cipőre az aláírást.

TMZ

A cipő 100 ezer dollárról indul és akár 500 ezer dollárért is eladhatják majd, szóval pénztárcákat kinyitni és start. Az aukció szerdán indul.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!