BSW Meklod: ,,Szinte mindent elértünk, amit lehetett.” - ifaktor
Beerseewalk
Több, mint tizenöt éve kezdte pályafutását a Beerseewalk, röviden csak BSW. Matyi elárulta, hogy nem egyből indult be karrierjük továbbá azt is, hogyan élték meg az elmúlt időszakot.

Sziklai Mátyás, a rajongóknak csak Meklod, Instagram-oldalán osztotta meg szentimentális gondolatait követőivel. Elárulta, hogy több mint tizenöt éve alapították bandájukat, Ferenczei Gáborral, azaz Gabennel. Matyi szerint sikerük titka, nemcsak tehetségük, de az is, hogy mivel legjobb barátok, így könnyen tudnak együtt dolgozni, továbbá mindkettőjüknek szívügye a zenélés.

A bandatag szerint nagyon fontos, hogy hiába értek el folyamatosan sikereket, közben ugyanúgy két lábbal állnak a földön. Illetve arra a legbüszkébbek, hogy mindezt önerőből, végtelen kitartással érték el.

"Lépcsőről-lépcsőre, mindig felfelé ívelt a karrier, mindig a zene iránti szerelem vitt minket előre. Van még néhány lépcsőfok odáig ahonnan talán itthon nincs feljebb, de ez egy kis ország: szinte mindent elértünk amit lehetett. Önerőből, szívből, becsületesen, tisztán, józanul és amire a legbüszkébb vagyok, hogy talán sikerült közben embernek maradni - és ez már nem is változik. Ebben biztos nagy szerepet játszik az, hogy Gabival nem csak munkatársak, hanem legjobb barátok is vagyunk: 15 éve egymásra támaszkodva megyünk ezen az úton, akarva-akaratlanul is felhúzzuk a másikat ha elesik, es vissza is húzzuk, ha elszállna. "
"Persze sokszor nem egyszerű, vannak nagyon nehéz időszakok, vannak olyan részek amiket egyenesen utálok, van, hogy azt érzem, nem bírom. De sosem felejtem, hogy milyen mélyről kezdtük és hogy a gyerekkori almainkat élhetjük. Rég megvan a pénz, bármikor kezdhetnénk vele mást, nem vagyunk hülyegyerekek. De a zene szerelem, terápia, önkifejezés, szórakozás és sorolhatnám - a zene az életünk. És szeretem ezt az életet, minden könnyedségével és nehézségével együtt. "

-írta Instagram-bejegyzéséhez Meklod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!