Pengével járnak a télikabátokra vadászó vandálok Budapesten? - ifaktor
Budapest nappal
Egy kétségbeesett nő osztotta meg történetét, egy Facebook-csoportban nemrég. Állítása szerint pengével vágták szét a kabátját az utcán és óva int mindenki járókelőt Budapesten.


Elsőre talán hihetetlennek hangzik az a történet, amelyet egy budapesti hölgy osztott meg egy Facebook-csoportban, a minap. Állítása szerint vandálok vágták szét hátul a kabátját. Szerinte ezt azért tették, mert megakarták azt szerezni tőle. A tettesek abban reménykedek, hogy a hölgy majd kabátját kidobja megy tovább, így alkalmuk adódik megkaparintani tőle.

Az eset a Deák téren történt a hölggyel. Éppen a zebránál várakozott, amikor megszólította őt valaki, hogy figyelmeztesse, hátul ki van szakadva a kabátja. Mikor levette a ruhadarabot és alaposabban megvizsgálta, akkor látta, hogy nem elszakadt, hanem egy penge vágása látható a kabáton és hullik ki belőle a tömés. Úgy gondolja valaki, szándékosan tette tönkre az értékét.

Továbbá minden budapesti lakost figyelmeztetett, hogy vigyázzanak az utcákon. Illetve reméli, hogy posztjának hatására figyelmesebbek lesznek a járókellők.

A hölgy bejegyzését ide kattintva tudjátok elérni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!