Budavári Fülöp nem boldogabb attól, hogy izmos - ifaktor
Budavári Fülöp trikóban ül az edzőteremben

Akik régebb óta követik a népszerű influenszert, Budavári Fülöpöt a közösségi médiában, már tudhatják róla, hogy gyermekkorában súlyfelesleggel küszködött. Mára ez már teljesen megváltozott, azonban beismerte, nem ezt teszi őt boldogabbá.


Fülöp igyekszik követőinek jó példát mutatni egészséges életvitelével és rendszeresen kiáll és felszólal a bántalmazások ellen. Főként azért, mert őt is rengeteget bántották gyermekként az iskolában súlya miatt.

A tartalomgyártó ezért mindig próbálja motiválni követőit a testmozgásra és látszik is rajta, hogy sokat teszt a testéért. Azonban ennek hátulütőit sem rest megosztani követőivel.

,,Rengeteg lemondás, magány, heti 4 alkalom @bodymakerinfraspace és heti 6 alkalom súlyzós edzés van @bence_physique -el emögött a forma mögött.
Hogy javasolnám -e mindenkinek ezt az életmódot?
Nem.
Hogy a alapvetően boldogabb -e bármivel az életem mert így nézek ki?
Nem.
..viszont van egy célom, tudom mit szeretnék elérni és azt is tudom, hogy azért tennem kell, ezért teszek is minden nap"

- árulta el követőinek őszintén az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!